POLSEMANNEN


Ο Polsemannen όντας από τα αρχαιότεραν ιστολογικά όντα έχη κεφάλι Δαρβίνου, σώμα μαμούθ ενώ φέρη είς την πλάτην του όλο το βάρος ενός γαλαζοπράσινου μικρού πλανήτη που ακούη εις το γελοίον όνομα Γη. Μάλιστα, λόγω του πεταλωμορφου φωτοστεφάνου που έχη γύρω από την κεφαλήν του εχη θεωρηθή από πολλούς λαούς ως θεότητα του Ορθολογισμού λε της Αθείας. Κε παρόλλο που δουλέβει ως Επίσημος Πεταλωτής στο Ζ του Κενταύρου (εγγόνι του Δ του Κεντάυρου) ο Polsemannen φαίνεται πώς έχη μελετήση είς βάθος όλες τις διδαχές του Γαλαξιακού Οτοστοπατζή Νταγλασαντάμσιου γεγονός που του δίνη μεγάλη σοφία κε χιούμορ. (το τελευταίον αποδεικνείετω από το γεγονός πώς δέχθηκε να πάρη το αξιωμα Υπουργού Τριών Έργων Σαίκς είς την διακυβέρνισιν μου).

Βαθής γνώστης της αρχαίας γλώσσης των Σουιδικών την χρισιμοποή φέροντας πολές φορές εις αμηχανίαν εκείνους που θα προσπαθήσουν να ερμηνέυσουν το βαθύτερο νόημα του τίτλου στο πλουσιοπάροχα διακοσμημένο ιστολογιον του ενώ τα βίνδεο του (καθότι κε καναλάρχης στο Γουτιούμπιον) εμπεριέχουν τόσας πληροφορίας μέσω των ιπτάμενων γραμμάτων τους όσο κε αυτές που θα μπορούσαμε να ανακαλύψωμεν αν είχαμε ποτέ την δυνατόταν να διαβάσουμε σελίδας από Το Βιβλίο Των Μικρών Εξερευνητών.

Σε γενικάς γραμμάς το όν είναι καλοκαρδον, φιλόξενον κε ειρηνικόν που άμα μεθύση λίγον του αρέση να πειράζη λίγο τους διπλανούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: